Wij helpen u graag!

Dakdekker gezocht bij u in de regio? Dankzij onze specialisten zijn we uw dakspecialist voor ieder type dak. Voor platte daken met bitumen, schuine daken met dakpannen en alle andere soorten dakbedekking. We zorgen er in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Limburg voor dat u eenvoudig een ervaren dakdekker kunt inschakelen.

Leer ons Kennen!

Veenstra Vastgoed/ Totaalonderhoud is een  professioneel en  dynamisch bedrijf. Wij zijn altijd direct ter plaatse en u kunt ons altijd bereiken. Het vakmanschap staat bij ons voorop naast de ruime ervaring in het oplossen van diverse problemen in de bouw en vastgoed sector , het verhelpen van zonnenpaneel storingen en het plaatsen van dakbedekking. Ook voor andere kleinere klussen zijn wij voor u beschikbaar. Heeft u direct een loodgieter nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. of een offerte aanvragen via de contact formulier. 

 

Bij Veenstra is een klus nooit te groot of te klein wij beschikken over een ruime ploeg ervaren monteurs die altijd op locatie ingezet kan worden.

Chat openen
Hulp nodig?